IT Hálózatok, IT Megoldások

IT Kommunikációs hálózatok

Réz alapú hálózatok

A számítógép hálózatok alapját jelentő strukturált kábelezés komplett megoldások a tervezéstől egészen a kivitelezésig, a létező összes kategóriában és helyszínen. Vállaljuk irodaházak, adatközpontok és más létesítmények teljes körű kábelezési kivitelezését a szükséges melléktevékenységekkel együtt.

Cégünk piacvezető kábelgyártók termékeivel dolgozik. A kiemelkedő üzleti partnerségnek köszönhetően egyedi ajánlatokkal és rövid szállítási határidővel dolgozik – a gyárból egyenesen az ügyfélhez szállítjuk a termékeket, majd több éves tapasztalattal rendelkező csapatunk beépíti és átadja azt.

Tervezőmérnökeink és dolgozóink nemzetközi piacon szereztek tapasztalatokat így széleskörű ismereteiknek és a kiemelkedő hatékonyságuknak köszönhetően vállaljuk projektek kivitelezését , legyen akármilyen szűk a teljesíthetőség időtartama.

Optikai hálózatok

Ahogy nő az igény az infokommunikációs szolgáltatások iránt, úgy bővül az igény a kiszolgáló hálózatok sávszélességének növelésére is annak érdekében, hogy a vállalatok továbbra is fel tudják ajánlani azt a kapacitást, amelyre a felhasználóknak szükségük van, ezt az igényt az optikai hálózatok kiépítésével érheti el.

Kiváló kapcsolatainknak köszönhetően a világ vezető gyártóival dolgozunk, hogy ügyfeleinknek az igényekhez igazodó szolgáltatást tudjunk nyújtani a skálázhatóság és a minőségi garancia megtartásával, így a lehető legköltséghatékonyabb megoldásainkkal tudja bővíteni a már meglévő hálózatát.

Vállaljuk irodaterek, adatközpontok, utcai vonalak és más építmények üvegkábelezését. Büszkék vagyunk arra, hogy nagy gyártók állnak vállalatunk mögött, ezért mérettől függetlenül teljes megoldásokat tudunk szállítani kiváló áron és rendkívüli határidővel.

Miben lehetünk az Ön segítségére?

  • Kommunikációs hálózat tervezése, Cat3, Cat5e, Cat6, Cat6a, Cat7 típusú kábelek szállítása és behúzása, végpontok kiépítése, speciális, egyedi igényeknek megfelelő kábelkötések kivitelezése, mérés és hibakeresés, teljes körű dokumentálás.
  • Optikai hálózat tervezése, végpontok szerelése, hegesztés, és mérés, speciális, egyedi igény szerinti kábelek készítése, teljes körű dokumentálás, rendszergarancia.

További szolgáltatásaink:

HD videókonferencia megoldások

IT Megoldások, IT Szolgáltatások

IT Outsourcing

IT Szolgáltatások

IT Kommunikációs hálózatok

IT Hálózatok, IT Megoldások

Wireless megoldások

IT Hálózatok, IT Megoldások