IT Megoldások

Informatikai beszerzések

IT Beszerzések.

Az IT Services and Solutions Hungary Kft. a megalakulását követően azonnal megkezdte hardver és szoftver értékesítését, értékesítőink több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek ebben az üzletágban.

Az évek során ügyfeleink igényeit alaposan felmérve, a számukra fontos kritériumok alapján alakítjuk ki ajánlatainkat. Számos külső partnerrel ápolunk jó kapcsolatot. 

Keresse fel webáruházunkat a https://it-webshop.hu webcímen. Több mint 25000 informatikai és irodatechnikai termék azonnal raktárról. Nem rendelkezik webáruházunkba céges kedvezménnyel? Lépjen kapcsolatba velünk!

Folyamatos minőség.

Munkaszemléletünkben kiemelkedő prioritással bír a jó minőség. Ez gyártóink kiválasztásánál is a legfontosabb szempont. A legnagyobb hardvergyártókkal dolgozunk együtt nap, mint nap, így a partnereink között tudhatjuk a Dell-t, a Lenovo-t, a HP-t és a Samsung-ot.

A folyamatos értékesítésnek köszönhetően napi információkkal rendelkezünk a piacon megtalálható legújabb technológiákkal kapcsolatban. Szívesen adunk tanácsot, iránymutatást az információs eszközök beszerzésében, melyek hatékonyságát folyamatos szakmai képzésekkel biztosítjuk. Mi hosszútávon gondolkozunk.

További szolgáltatásaink:

IT Kommunikációs hálózatok

IT Hálózatok, IT Megoldások

Szerver üzemeltetés és támogatás

IT Megoldások, IT Szolgáltatások

HD videókonferencia megoldások

IT Megoldások, IT Szolgáltatások

IT Outsourcing

IT Szolgáltatások