HD videókonferencia megoldások

IT Megoldások, IT Szolgáltatások

A videokommunikációs megoldások napjainkra olyan szintre jutottak el, hogy használatuk a személyes megbeszélések valódi alternatíváját képes nyújtani. A képátvitelben a HD (High Definition) technológia felhasználásával olyan részletgazdagság érhető el, amely valóban minden igényt kielégít. Mindez a hangátvitel terén történt fejlesztésekkel és a felhasználóbarát kezelőfelületekkel kiegészítve a virtuális tárgyalóterem érzését kelti.

Kinek ajánljuk a szolgáltatást?

Alapelvünk az, hogy minden felhasználási módhoz a lehető legjobban használható megoldást ajánljuk.

 • Aki sokat utazik, de közben rendszeresen kell munkatársaival bizalmas adatokról egyeztetnie, annak a HD-webkamerával ellátott professzionális kliensprogram a legjobb választás.
 • Ha Ön a beosztottjaival való rendszeres heti megbeszéléseket szeretné videokapcsolatra terelni, akkor egy személyes, az irodai környezetébe illeszkedő rendszerre van szüksége.
 • Amennyiben egyszerre többen vennének részt a megbeszéléseken, úgy tárgyalótermi rendszer lehet az optimális választás.
  Szakértőink segítenek a legjobb döntés meghozatalában.

HD Videókonferencia

Konferencia megoldások

HD Videókonferencia

Konferencia Megoldások

A megfelelő hozzáférési technológia kiválasztása

Egy videokonferencia minőségét, felhasználói élményét nagyban befolyásolja az, hogy milyen minőségi paraméterekkel rendelkező hálózati kapcsolatot tudunk igénybe venni. Termékportfóliónkban megtalálhatók az egyszerű ADSL-megoldásoktól kezdve a mobilinternet-hozzáféréseken keresztül, a megfelelő és állandó minőségi paraméterekkel bíró IP Complex-kapcsolatok is.

Audiovizuál-technikai teremintegráció minősége

Videokommunikációs beruházásunk akkor éri el a maximális kihasználtságot, ha azt a vállalat vagy intézmény munkatársainak minél szélesebb rétege használja. Ennek elérése érdekében a rendszerek kiválasztásán túl hasonlóan nagy gondot kell fordítanunk arra is, hogy berendezésünk a videokommunikációt támogató környezetbe kerüljön.

 • Szükséges egy professzionális felszereltségű, ugyanakkor esztétikus tárgyalótermi környezet.
 • A terem kialakításakor figyelni kell arra, hogy minden résztvevő számára biztosítsuk a teljes láthatóságot és hallhatóságot, hogy a videokonferencia során mindenki egyenrangú félként vehessen részt a kommunikációban.
 • Fontos, hogy a különféle eszközök, technikák alkalmazása ne okozzon bonyodalmat, a felhasználók széles rétege magabiztosan tudja használni a műszaki lehetőségeket – ebben a terem egyszerű kialakításának van nagy szerepe.

Milyen előnyökkel jár a videokonferencia-megoldások használata?

 • Csökkennek az utazási és szállásköltségek.Nyilvánvaló, hogy ha nem kell autóznunk vagy egyéb közlekedési eszközt használnunk, annak költségétől mentesülhetünk. Még jelentősebb ez a hatás, ha a videokommunikáció segítségével külföldi utazásokat válthatunk ki. Érdemes azonban abba is belegondolnunk, hogy az utazással eltöltött idő mekkora kiesést eredményez munkatársaink produktív munkaidejéből. Extrém esetben ez akár 3 munkanap is lehet – egy mindössze pár órás megbeszélés kedvéért.
 • Javul az egyensúly a munka és a magánélet között.Ugyanolyan hatékony munkavégzés mellett munkatársaink több időt tölthetnek családjukkal, ha nem tesszük ki őket az utazás által okozott stressznek, illetve nem szükséges több napot vállalati kiküldetésben tölteniük. Ez pedig nagyobb mértékű elégedettséget jelent, ami növeli a cég iránti lojalitást.
 • Javul a belső oktatások költséghatékonysága.A videokonferencia-rendszerek segítségével anélkül tarthatunk belső vállalati oktatásokat, hogy munkatársainkat utaztatnunk kellene. Ez nemcsak az oktatások költségét csökkentheti, de a rendelkezésre álló oktatási keretből több és hatékonyabb tréninget szervezhetünk.
 • Piacvezető termékek. Az általunk kínált videokonferencia-rendszerek az iparág neves gyártóitól származnak, akik nem csak termékeik minőségében, de a fejlesztésekben és kiegészítő kínálatuk tekintetében is piacvezetők.
 • Összhangban a környezetbarát szemlélettel. Ha nem kell közlekedési eszközöket igénybe vennünk, úgy jelentősen csökken a károsanyag-kibocsátásunk. Ez a szempont valamennyi felelősen gondolkodó és a fenntarthatóságot szem előtt tartó vállalatnál egyre nagyobb hangsúlyt kap.

HD Videókonferencia

Konferencia megoldások

További szolgáltatásaink:

Informatikai beszerzések

IT Megoldások

Wireless megoldások

IT Hálózatok, IT Megoldások

IT Kommunikációs hálózatok

IT Hálózatok, IT Megoldások

Szerver üzemeltetés és támogatás

IT Megoldások, IT Szolgáltatások